INTERIEUR VS EXTERIEUR


InFini Nieuwpoort stelt de relatie tussen interieur en exterieur in vraag. De architectuur van InFini Nieuwpoort versmelt niet enkel binnen en buiten, het is zélf altijd op verschillende manieren binnen en buiten, architectuur en omgeving, tegelijk.

Het gevolg is dat de architectuur van InFini Nieuwpoort kan variëren naargelang de seizoenen en de behoeften van de eigenaar.

Vooral het seizoensgebonden gebruik van leefruimtes, past zich aan aan het Belgische klimaat. Het creëren van een  flexibele architectuur, verweven met de omgeving, laat toe dat het klimaat meewerkt met de bewoners, eerder dan dat het tegenwerkt.

InFini Nieuwpoort beschikt over eindeloos uitbreidbare en aanpasbare zones waarbij de scheiding tussen interieur en exterieur verdwijnt. Er is geen afgebakende balkonruimte, wel flexibele buitenruimtes. Men kiest zelf hoe groot, open of gesloten de leefruimte moet zijn.

Daar waar vroeger frustraties ontstonden omwille van architecturale beperkingen, hetzij exterieur, hetzij interieur, zijn deze bij InFini Nieuwpoort op ingenieuze wijze getransformeerd tot een sterkte.

De woonervaring in InFini Nieuwpoort wordt zo letterlijk en figuurlijk een verademing. Op elk moment van de dag, tijdens elk seizoen.

 


 

Info & verkoop