ComFort & Luxe

 

De perfecte invulling van woonfuncties en de hoge afwerkingsgraad zorgen ervoor dat je echt thuiskomt in InFini Nieuwpoort. De toon wordt reeds gezet in de 3 ondergrondse niveau’s die vlot bereikbaar zijn via brede driveways. De ruime, goed verlichte garages zijn voorzien van automatische sectionaalpoorten. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke  fietsenbergingen en georganiseerde afvalruimtes te vinden.

Een luxueus afgewerkte inkomhal met 2 liften heet je warm welkom.

Een appartement in InFini Nieuwpoort betekent genieten van een zee aan ruimte. Daarvoor zorgen de extra hoge plafonds van 2,7 meter. De hoogte wordt benadrukt door de kamerhoge binnendeuren met volle kern en onzichtbare deurlijsten en scharnieren. Verlaagde plafonds bieden de mogelijkheid om verlichtingsarmaturen in te bouwen.

De prachtige Pietra di Grè vloeren worden geplaatst met  fijne voeg. Ze lopen door van binnen naar buiten, zonder niveauverschil, door het gebruik van Schüco- schuiframen met verzonken vloerprofiel, wat het ruimtegevoel versterkt. Alle appartementen hebben vloerverwarming.

Wat dacht je van een badkamer én een douchekamer? Net als het toilet en de keuken worden ze op maat uitgevoerd en afgewerkt in structuurlak en eikfineer. Met veel oog voor detail werd voor smaakvol design gekozen : het kraanwerk van Vola en Paffoni, de sanitaire toestellen van Alape, Clou, Duravit en Villeroy & Boch. De keuken is uitgerust met toestellen van Miele.

In de van domotica voorziene appartementen krijgt de term ‘gebruiksgemak’ een nieuwe dimensie. Door de aanwezigheid van zonne- en windscreens van Schüco geniet je langer van het buitenleven dan in klassieke appartementen met gewone terrassen. De randloze ballustrades garanderen een ongelimiteerd zicht.

InFini Nieuwpoort staat synoniem voor smaakvol comfort en verfijnde luxe met een ongeziene afwerking.