Het Project

InFini Nieuwpoort is uitzonderlijk qua architectuur omdat het radicaal afstapt van kleine terrassen op de Zeedijk en deze vervangt door flexibele buitenruimtes. Het omvat 36 LUXE appartementen met dezelfde afwerking, maar een totaal verschillende oppervlakte en invulling. Deze zijn allemaal TE KOOP.

U heeft de keuze tussen een appartement met één of meerdere slaapkamers, een duplex-appartement of een uitzonderlijk penthouse. Alle appartementen kunnen beschikken over minimum één garage met ruime driveway, die rechtstreeks toegang geeft tot het appartement.

Het gebouw getuigt van een verfijnd staaltje architectonisch vernuft, waarbij het ritmisch spel van volumes en lijnen, de zeedijk van Nieuwpoort een heerlijk vernieuwende blikvanger bezorgt.

De UNIEKE ligging combineert de ongeëvenaarde schoonheid van strand en zee met de ZON, wat uniek is op de ZEEDIJK aan de Belgische kust

Ver weg van platgetreden paden zocht het team van IDBuilding naar een exceptionele invulling van de ultieme kust-beleving.

Puur, tijdloos en uniek, gericht op het leefpatroon van de koper.

 


 

 

prijzen appartement 2 slaapkamers

Zonder zeezicht vanaf 550.000,00 € (excl. kosten)

Met lateraal zeezicht vanaf 725.000,00 € (excl. kosten)

Met frontaal zeezicht vanaf 950.000,00 € (excl. kosten)